PANNINGEN

dok6

 

RAADHUISplein 6 – 5981 at panningen

E-chopper huren bij DOK6?

Als je vanaf startlocatie Panningen een E-chopper huurt start je tour vanuit DOK6. Deze prachtige cinema en horecagelegenheid is gelegen midden in het centrum van Panningen.

Als je een E-chopper huurt bij DOK6 is het zeker aan te raden om gebruik te maken van één van onze geselecteerde routes zodat je dé perfecte toer hebt rondom Panningen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor losse verhuur te kiezen en vervolgens dan zelf te bepalen hoe je route eruit ziet. Maar hoe dan ook, het GPS-systeem brengt je altijd weer terug naar DOK6!

 

Wat kost een E-chopper tour?

Wil je een E-chopper huren bij Maashof? Een E-chopper tocht van 3 uur kost € 29,50 per persoon (individueel en in groepsverband).


Burgers, Bikes & Beer

Burgers, Bikes & Beer; een heerlijke combinatie om van elke dag een topdag te maken! Om te beginnen  krijg je een heerlijke gegrilde runderhamburger van Hereford met gerookte uienringen, gegrild spek, augurkjes, smokey bbq-saus en gesmolten peper kaas van Mertens. Met een goed gevulde buik gaan we de E-chopper op om onze prachtige regio te gaan verkennen, de maas, kastelen, kerken en zelfs een stuw komen we tegen in deze stoere toer. Als we uitgechopperd zijn wacht ons op het zonovergoten terras een heerlijk biermenuutje. Drink drie heerlijke speciaalbieren van onze grote bierkaart, met meer dan 120 bieren, verschillende limiteds en het altijd wisselende assortiment op de tap is er voor ieder wat wils! Burgers, Bikes en Beer, wat een topdag!

 

Bourgondisch Chopperen

Wil je de hele dag in de watten worden gelegd, ga dan Bourgondisch Chopperen! Begin je Bourgondische avontuur met een Lunch DOK6, een rijk gevulde plank met een tomatensoepje, oerbrood met ham, kaas van boederij Mertens en een eitje, een kroket van Hereford en een kleine salade. Daarna gaan we de E-chopper op en gaan we de regio verkennen. Je komt langs bossen, kastelen, kerken en de Maas en ontdekt hoe prachtig Peel en Maas kan zijn. Eenmaal terug gekomen bij DOK6 kunt u genieten van een heerlijk drie gangen diner, met maar liefst zes gerechten per gang is er voor ieder wat wils.

On the Go

Rugzakje om, routekaart erbij en start die E-chopper! Verken onze regio op een unieke manier, heerlijk geruisloos chopperen door bossen, weilanden, langs het water en eet waar en wanneer jullie dat willen. De rugzak zit namelijk vol met heerlijkheden, lekker een broodje aan de Maas, een appel in het bos of een drankje op een bankje langs de weg. Vrijheid, blijheid, On the Go!

Contact opnemen met E-chopperhuren.nl

Milieuvriendelijk

Geruisloos

Avontuurlijk

E-chopperhuren.nl

Onderdeel van Maashof Outdoor B.V.

Maashoflaan 1
5927 PV, Venlo-Boekend

T: 0031(0)77 396 79 44
E: info@e-chopperhuren.nl