E-bike chopper

Wat is een E-bike chopper?
 

Een E-bike chopper is een elektrische “low-rider” voor een persoon waarmee je in het verkeer echt opvalt. De E-chopper is gebaseerd op het uiterlijk van een Amerikaanse motorfiets.

De stoere E-chopper is makkelijk bestuurbaar, heeft een maximumsnelheid van 25 km/u en heeft een actieradius van ruim 60 km. Het ideale van dit voertuig is dat hij geruisloos is en ook nog eens cruisecontrol bevat. Om een E-chopper te mogen besturen moet je in het bezit zijn van een auto,motor of brommerrijbewijs.

 

E-bike chopper Limburg
E-bike chopper

Een E-bike chopper huren via E-chopperhuren.nl? 

E-chopperhuren.nl is een platform waarbij je op een makkelijke manier een E-bike chopper kunt huren. Doordat er een unieke samenwerking is ontstaan tussen E-chopperhuren.nl en diverse verhuurlocaties in heel Limburg en een stukje van Brabant is er altijd wel een locatie die voor jou het meest geschikt is. 

Maak op een leuke manier kennis met alle bezienswaardigheden, dorpjes en steden die in de buurt bij jouw verhuurlocatie te vinden zijn. Heb je onderweg zin in een hapje of een drankje? Maak dan kennis met het horeca-aanbod dat de regio bij jou in de buurt te bieden heeft. 

Als je een E-bike chopper huurt heb je de keuze om je eigen gang te gaan en dus je eigen route te bepalen. Doordat er een universele telefoonhouder op de E-chopper gemonteerd zit kun je de weg via Google Maps gemakkelijk terug vinden. Echter is het ook zeker aan te raden om een voorgeselecteerde route te rijden bij de locatie waarbij jij jouw E-chopper huurt. 

 

Interesse om een stoere E-chopper te kopen?

Enthousiast geraakt van deze stoere tweewieler en interesse om hier zelf iedere dag mee door het verkeer te rijden?  E-chopperhuren.nl is een van de weinige officiële Europese verkopers van door de RDW goedgekeurde E-choppers. Het is dus gegarandeerd dat je een product koopt wat aan alle regels van de RDW voldoet.. De prijs voor een E-chopper bedraagt € 2.295,- inclusief BTW. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie en de mogelijkheden.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren