WAT IS EEN E-BIKE CHOPPER?

Een E-bike chopper is een elektrische “low-rider” voor een persoon waarmee je in het verkeer echt opvalt. De E-bike chopper is gebaseerd op het uiterlijk van een Amerikaanse motorfiets.

De stoere E-bike chopper is makkelijk bestuurbaar, heeft een maximumsnelheid van 25 km/u en heeft een actieradius van ruim 60 km. Het ideale van dit voertuig is dat hij geruisloos is en ook nog eens cruise control bevat. Om een E-chopper te mogen besturen moet je in het bezit zijn van een auto, motor of brommerrijbewijs.

Maximale snelheid

Actieradius

E-chopper huren Limburg

EEN E-BIKE CHOPPER HUREN IN LIMBURG OF BRABANT?

Keuze uit +15 locaties!

E-chopperhuren.nl is een platform waarbij je op een makkelijke manier een E-bike chopper kunt huren. Doordat er een unieke samenwerking is ontstaan tussen E-chopperhuren.nl en diverse verhuurlocaties in heel Limburg en een stukje van Brabant is er altijd wel een locatie die voor jou het meest geschikt is.

Maak op een leuke manier kennis met alle bezienswaardigheden, dorpjes en steden die in de buurt bij jouw verhuur locatie te vinden zijn. Heb je onderweg zin in een hapje of een drankje? Ontdek dan het horeca-aanbod dat de regio bij jou in de buurt te bieden heeft.

Indien je een E-bike chopper huurt op één van onze locaties krijg je een voorgeselecteerde route mee. Deze routes zijn gemaakt zodat je alle bezienswaardigheden en leuke dorpjes te zien krijgt tijdens jouw E-bike chopper tour.

Wil je een E-bike Chopper kopen?

Dat kan bij ons!

Enthousiast geraakt van deze stoere tweewieler en interesse om hier zelf iedere dag mee door het verkeer te rijden? E-chopperhuren.nl is een van de weinige officiële verkopers van door de RDW goedgekeurde E-choppers. Het is dus gegarandeerd dat je een product koopt wat aan alle regels van de RDW voldoet.

De prijs voor een E-chopper bedraagt € 2.295,- inclusief BTW. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie en de mogelijkheden.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren