E-CHOPPER tour

Altijd al eens het échte bikers gevoel willen hebben? Maak dan een E-chopper tour via E-chopperhuren.nl.

Door de samenwerking met diverse verhuurlocaties in Limburg en Brabant vind je altijd wel een locatie die voor jou het beste uitkomt.

Het fijne van een E-chopper tour is dat de “low-rider” niet alleen makkelijk bestuurbaar is, hij is ook nog eens geruisloos en heeft cruise control. Hoe makkelijk is dat! Je kunt eigenlijk ook gewoon zeggen dat een E-chopper tour hét ideale uitje met vrienden is!

Maximale snelheid

Actieradius

Losse tour reserveren

boek eenvoudig online!

Wil je alleen een e-chopper huren, zonder arrangement of vooraf vastgestelde route?
Boek dan eenvoudig online je tour en stap meteen op!

E-chopper huren Limburg

E-chopper tour met je vrienden

Garantie voor lol en plezier!

Raas met 25 km/u door de omgeving waar jij jouw E-chopper huurt. Met een actieradius van 55 km kun je prachtige bezienswaardigheden, binnendoor weggetjes en de leuke terrasjes die je tijdens jouw tour tegenkomt verkennen.

Bij het huren van een E-chopper krijg je een vooraf vastgestelde route erbij. Zo kun je bijvoorbeeld het voormalige Floriade-terrein ontdekken via  de routes “Rondje Floriade” en “Rondje Maasbree”. Hou je meer van de natuur? Dan is Nationaal Park De Maasduinen verkennen via de route “Rondje Arcen” dé tour voor jou.

Wil je je eigen route bepalen? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. De E-chopper beschikt namelijk over een universele telefoonhouder waardoor je via Google Maps de weg naar jouw verhuurlocatie makkelijk terug kunt vinden. Het is wel goed om te weten als je een E-chopper tour wilt maken dat je in het bezit moet zijn van een auto, motor, of brommerrijbewijs.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

E-chopper voor jezelf kopen?

Wij bieden garantie op scherpe prijzen!

Heb je al vaker een E-chopper langs zien rijden en wil je zelf dit stoere voertuig in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via dit platform is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een E-chopper te kopen. De voertuigen hebben een topsnelheid van 25 km/u en een maximale actieradius van 70 km en wordt geleverd met RDW-keuring en met een blauw kenteken.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren