E-chopper tour

Een E-chopper tour vanuit jouw locatie
 

Altijd al eens het échte bikers gevoel willen hebben? Maak dan een E-chopper tour via E-chopperhuren.nl. Door de samenwerking met diverse verhuurlocaties in Limburg en Brabant vind je altijd wel een locatie die voor jou het beste uitkomt. Het fijne van een E-chopper tour is dat de “low-rider” niet alleen makkelijk bestuurbaar is, hij is ook nog eens geruisloos en heeft cruise control. Hoe makkelijk is dat! Je kunt eigenlijk ook gewoon zeggen dat een E-chopper tour hét ideale uitje met vrienden is!

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

 

 

Intens genieten van een E-chopper tour met je vrienden

Raas met 25 km/u door de omgeving waar jij jouw E-chopper huurt. Met een actieradius van 55 km kun je prachtige bezienswaardigheden, binnendoor weggetjes en de leuke terrasjes die je tijdens jouw tour tegenkomt verkennen.

Bij het huren van een E-chopper krijg je een vooraf vastgestelde route erbij. Zo kun je bijvoorbeeld het voormalige Floriade-terrein ontdekken via  de routes “Rondje Floriade” en “Rondje Maasbree”. Hou je meer van de natuur? Dan is Nationaal Park De Maasduinen verkennen via de route “Rondje Arcen” dé tour voor jou.

Wil je je eigen route bepalen? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. De E-chopper beschikt namelijk over een universele telefoonhouder waardoor je via Google Maps de weg naar jouw verhuurlocatie makkelijk terug kunt vinden. Het is wel goed om te weten als je een E-chopper tour wilt maken dat je in het bezit moet zijn van een auto, motor, of brommerrijbewijs.

 

Interesse in een eigen E-chopper? 

 

Ben je het zat om telkens voor de kleine stukjes de auto te pakken en daardoor maandelijks een flink bedrag kwijt te zijn aan de dure brandstof? Dan is een E-chopper dé ideale oplossing!

Via E-chopperhuren.nl is het mogelijk om voor zowel zakelijk als particulier een E-chopper te kopen. De E-chopper wordt geleverd met een RDW keuring en een blauw kenteken. De prijs van een E-chopper bedraagt € 2.295,- inclusief BTW.

 

E-chopperhuren.nl

Onderdeel van Maashof Outdoor B.V.

Maashoflaan 1
5927 PV, Venlo-Boekend

T: 0031(0)77 396 79 44
E: info@e-chopperhuren.nl