E-CHOPPER TOUR

Altijd al eens het échte bikers gevoel willen hebben? Maak dan een E-chopper tour via E-chopperhuren.nl.

Door de samenwerking met diverse verhuurlocaties in Limburg en Brabant vind je altijd wel een locatie die voor jou het meeste geschikt is.

Het fijne van een E-chopper tour is dat de “low-rider” niet alleen makkelijk bestuurbaar is, hij is ook nog eens geruisloos en heeft cruise control. Ook zit er op de E-chopper een universele telefoonhouder gemonteerd. Hoe makkelijk is dat! Je kunt eigenlijk ook gewoon zeggen dat een E-chopper tour hét ideale uitje met vrienden is!

Maximale snelheid

Actieradius

E-chopper huren Limburg

E-chopper tour met je vrienden?

Dat is Garantie voor lol en plezier!

Raas met 25 km/u door de omgeving waar jij jouw E-chopper hebt gehuurd. Met een actieradius van ongeveer 60 km kun je de prachtige bezienswaardigheden, binnendoor weggetjes en de leuke terrasjes die je tijdens jouw tour tegenkomt verkennen.

Het is mogelijk om via jouw verhuurlocatie een route mee te krijgen die je kunt volgen. Op deze manier mis je niets van de omgeving. Wil je je eigen route bepalen? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt via Google Maps de weg naar jouw verhuurlocatie makkelijk terug vinden. Het is wel goed om te weten als je een E-chopper tour wilt maken dat je in het bezit moet zijn van een auto, motor, of brommerrijbewijs.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

E-chopper voor jezelf kopen?

Wij bieden garantie op scherpe prijzen!

Heb je al vaker een E-chopper langs zien rijden en wil je zelf dit stoere voertuig in bezit hebben? Dan ben je bij e-chopperhuren.nl aan het juiste adres. Via dit platform is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een E-chopper te kopen. De voertuigen hebben een topsnelheid van 25 km/u en een maximale actieradius van 60 km en wordt geleverd met RDW-keuring en met een blauw kenteken.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren