E-chopper kopen

Wil jij een E-chopper kopen? Via E-chopperhuren.nl is het mogelijk om dit stoere voertuig voor zowel particulier als zakelijk te kopen.

Met de Elektrische low-rider trek je stevig op om geruisloos van locatie A naar locatie B te rijden. De E-chopper behoort tot de de Tesla’s onder de scooters. Hij heeft een topsnelheid van 25 km/u en heeft maximale actieradius van 70 km.

Indien je bij ons een E-chopper koopt, dan wordt deze geleverd inclusief RDW keuring en een blauw kenteken. Het is wellicht goed om te weten dat het verplicht is om in het bezit te zijn van een brommer, motor of autorijbewijs.

Maximale snelheid

Actieradius

Aanschafprijs

E-chopper kopen? Dit voertuig is RDW goedgekeurd

En voorzien van toffe features

De E-chopper beschikt over diverse voorzieningen die je op een échte biker laat lijken:

Universele telefoonhouder
Digitale display
Wegrijd- en startonderbreking
20 Ah batterij
5 Ah Smart batterijoplader
Alarmsysteem
Halogeen koplamp met stads- en groot licht
Knipperlichten voor en achter
Rem- en achterlicht
Kentekenverlichting
Afstandbediening
Stuurslot

Verkrijgbaar in diverse kleuren

De verkoopprijs voor een E-chopper te kopen is 2.295,- inclusief BTW. 

E-chopper huren Limburg

Een E-CHOPPER KOPEN? KOM EERST Proefrijden!

Maak een testritje op onze locaties

E-chopperhuren.nl is een platform waarbij je bij verschillende locaties een E-chopper kunt huren door heel Limburg en een gedeelte van Noord Brabant. Door een unieke samenwerking tussen diverse verhuurlocaties huur je altijd tegen de beste prijs ons stoere voertuig op een locatie die voor jou het meest geschikt is.

Verken met je E-chopper prachtige dorpskernen, kronkelende paadjes en mooie bezienswaardigheden tijdens de tocht rondom jouw verhuurlocatie. Het is mogelijk om een route te rijden die de verhuurlocatie jouw aanbiedt. Wil je je eigen route bepalen? Dit is geen probleem! Doordat er een universele telefoonhouder op de E-chopper gemonteerd zit vind je de weg eenvoudig terug met je telefoon via Google Maps.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren