E-chopper in Limburg

Een E-chopper huren in Limburg
 

Niets is mooier dan een E-chopper huren in Limburg. Het weertje is prima, de zonnebril kan op en je bent onderweg naar een heerlijk terrasje. Tijdens een tour op onze stoere E-chopper maak je de blits in het verkeer. Ontspan en geniet van de wind die door je haren wappert. Het voordeel van de E-chopper is dat hij niet alleen makkelijk bedienbaar en milieuvriendelijk is, de elektrische “low-rider” is ook nog een geruisloos. Als je een E-chopper wilt huren is het verplicht om in het bezit te zijn van een auto, motor of brommerrijbewijs.

E-chopper huren in Limburg op diverse locaties


Via ons platform kun je op
verschillende locaties in Limburg een E-chopper huren. Deze locaties zijn verspreid door de hele provincie Limburg en Brabant. Door de unieke samenwerking tussen diverse verhuurpunten vind je makkelijk de verhuurlocatie die het best bij jouw wensen past.

Ontdek de kronkelige paadjes, bezienswaardigheden en gezellige dorpjes of steden die te vinden zijn in de omgeving rondom jouw verhuurlocatie. Heb je onderweg zin in een hapje of een drankje? Ontdek dan het horeca-aanbod in de regio.

Heb je geen idee welke route nou echt leuk is om te rijden? Geen paniek! Vanaf iedere verhuurlocatie zijn routes beschikbaar waardoor je een prachtige tour kunt rijden. Wil je zelf je eigen route bepalen? Dit is geen enkel probleem! Door de universele telefoonhouder die op het stuur van de E-chopper is bevestigd kun je met Google Maps via je telefoon makkelijk de weg terug vinden naar je startlocatie.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

Een stoere E-chopper kopen? 


Heb je al vaker een E-chopper langs zien rijden en wil je zelf dit stoere voertuig in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via dit platform is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een E-chopper te kopen. De voertuigen hebben een topsnelheid van 25 km/u en een maximale actieradius van 70 km en wordt geleverd met RDW-keuring en met een blauw kenteken.

E-chopperhuren.nl

Onderdeel van Maashof Outdoor B.V.

Maashoflaan 1
5927 PV, Venlo-Boekend

T: 0031(0)77 396 79 44
E: info@e-chopperhuren.nl