E-chopper Limburg

Niets is mooier dan een E-chopper in Limburg te huren. Het weertje is prima, de zonnebril kan op en je bent onderweg naar een heerlijk terrasje. Tijdens een tour op onze stoere E-chopper maak je de blits in het verkeer. Ontspan en geniet van de wind die door je haren wappert.

Het voordeel van de E-chopper is dat hij niet alleen makkelijk bedienbaar en milieuvriendelijk is, de elektrische “low-rider” is ook nog eens geruisloos.

Als je een E-chopper in Limburg wilt huren is het verplicht om in het bezit te zijn van een auto, motor of brommerrijbewijs.

Maximale snelheid

Actieradius

Max. aantal deelnemers

 E-CHOPPER IN LIMBURG HUREN

Kies uit al onze verhuurlocaties!

Via ons platform kun je op verschillende locaties in Limburg een E-chopper huren. Deze locaties zijn verspreid door de hele provincie Limburg en Brabant. Door de unieke samenwerking tussen diverse verhuurpunten vind je makkelijk de verhuurlocatie die het best bij jouw wensen past.

Ontdek de kronkelige paadjes, bezienswaardigheden en gezellige dorpjes of steden die te vinden zijn in de omgeving rondom jouw verhuurlocatie. Heb je onderweg zin in een hapje of een drankje? Ontdek dan het horeca-aanbod in de regio.

Heb je geen idee welke route nou echt leuk is om te rijden? Geen paniek! Vanaf iedere verhuurlocatie zijn routes beschikbaar waardoor je een prachtige tour kunt rijden. Op deze manier mis je geen bezienswaardigheden en leuke dorpjes die rondom jouw verhuurlocatie te vinden zijn.

E-chopper huren Limburg

E-chopper voor jezelf kopen?

Wij bieden garantie op scherpe prijzen!

Heb je al vaker een E-chopper langs zien rijden en wil je zelf dit stoere voertuig in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via dit platform is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een E-chopper te kopen. De voertuigen hebben een topsnelheid van 25 km/u en een maximale actieradius van 70 km en wordt geleverd met RDW-keuring en met een blauw kenteken.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren