Elektrische Chopper

Elektrische Chopper tocht door de regio

Huur een Elektrische Chopper en voel je even als een échte biker! Via E-chopperhuren.nl kun je op diverse locaties ons stoere voertuig huren. Vanuit deze locaties verken je de prachtige omgeving vanaf je E-chopper.

Bij iedere locatie heb je de mogelijkheid om een aanbevolen route te krijgen om zo alle bezienswaardigheden, kronkelige paadjes en gezellige dorpjes of steden te ontdekken bij de locatie die bij jou het beste past. Zo kun je bijvoorbeeld er voor kiezen om Nationaal Park De Maasduinen te ontdekken via de route “Rondje Arcen“.  Heb je onderweg zin in een hapje of een drankje? Maak dan kennis met het diverse horeca-aanbod in de regio rondom jouw locatie.

Wil je zelf je eigen route bepalen? Dit is natuurlijk geen probleem! Maak gebruik van Google Maps en je zult de weg naar je locatie automatisch weer terug vinden.

Een elektrische Chopper huren

Op onze E-chopper val je zeker op in het verkeer. Waai heerlijk uit en geniet van de prachtige natuur om je heen. Zet je telefoon in de universele telefoonhouder en luister je favoriete muziek onder het rijden. Het fijne aan de elektrische Chopper is dat hij makkelijk bestuurbaar is, geruisloos is en ook nog eens goed is voor het milieu.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

 

Een stoere elektrische chopper kopen?

Ben je het zat om de hele tijd te tanken en wil je daardoor geld besparen? Dan is een E-chopper kopen de ideale oplossing. Bij E-chopperhuren.nl is het mogelijk om een E-chopper zowel particulier als zakelijk te kopen. Deze low-rider heeft een maximale actieradius van 70 km en een topsnelheid van 25 km/u. De E-chopper wordt geleverd inclusief RDW keuring en een blauw kenteken. Als je een E-chopper wilt besturen is het verplicht om in het bezit te zijn van een motor, brommer of autorijbewijs.

De prijs voor een E-chopper bedraag € 2.295,- inclusief BTW.