Elektrische CHOPPER

Huur een Elektrische Chopper en voel je even als een échte biker! E-chopperhuren.nl heeft met verschillende locaties in Limburg en Noord-Brabant een unieke samenwerking waardoor je op deze locaties ons stoere voertuig kunt huren. Vanuit deze locaties verken je de prachtige omgeving op wel een bijzondere manier, je valt écht op in het verkeer! De Elektrische Chopper is milieuvriendelijk en geheel geruisloos. Dat maakt een tour een ideaal uitje voor samen met je vrienden!

Een Elektrische Chopper tocht maken?

Verken Limburg en Brabant op 2 wielen

Bij iedere locaties heb je de mogelijkheid om een aanbevolen route te krijgen om zo alle bezienswaardigheden, kronkelige paadjes en gezellige dorpjes of steden te ontdekken bij de locatie die bij jou het beste past.  Heb je onderweg zin in een hapje of een drankje? Maak dan kennis met het diverse horeca-aanbod in de regio rondom jouw locatie.

E-chopper huren Limburg

hUUR ZO’N STOERE ELEKTRISCHE CHOPPER

boek eenvoudig online!

Op onze E-choppers val je zeker op in het verkeer. Waai heerlijk uit en geniet van de prachtige natuur om je heen. Zet je telefoon in de universele telefoonhouder en luister je favoriete muziek onder het rijden.

Bij diverse locaties is het mogelijk om een E-chopper te huren in combinatie met een arrangement.

Wil je alleen een E-chopper huren, zonder arrangement?
Boek dan eenvoudig online je tour en stap meteen op!

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

Een Elektrische Chopper kopen?

Wij bieden garantie op scherpe prijzen!

Heb je al vaker een E-chopper langs zien rijden en wil je zelf dit stoere voertuig in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via dit platform is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een E-chopper te kopen. De voertuigen hebben een topsnelheid van 25 km/u en een maximale actieradius van 60 km en wordt geleverd met RDW-keuring en met een blauw kenteken.