E-chopper rijden

Heerlijk E-chopper rijden
 

Het zonnetje schijnt, de lucht is prachtig blauw. Stap eens op de chopper! Op een E-chopper rijden en genieten van het prachtige landschap in de omgeving. Op onze elektrisch aangedreven (en dus geruisloze) E-choppers maak je gegarandeerd de blits. Laat je haren lekker wapperen door de wind en luister naar je favoriete muziek tijdens je ritje op de E-chopper. Bijkomend voordeel  is dat hij niet alleen comfortabel en stil is, de “low-rider” is ook nog eens milieuvriendelijk.

 

Op een E-chopper rijden voor 3 uur 

Wanneer je bij ons op een E-chopper komt rijden kun je 3 uur lang door Limburg toeren en onderweg kennis maken met mooie bezienswaardigheden, kronkelende paadjes en leuke dorpskernen. Onderweg zin in een hapje of een drankje? Bezoek dan één van de vele horecagelegenheden die in verschillende dorpjes en steden rondom jouw verhuurlocaties te vinden zijn. 
 

E-chopper rijden vanuit diverse locaties

Bij E-chopperhuren.nl heb je hebt de mogelijkheid om in o.a. Venlo en Panningen op een E-chopper te toeren. Vanuit deze locaties maak je kennis met de omgeving rondom deze verhuurpunten. Je kunt de regio zelf ontdekken of via één van de routes die we aanbevelen. Ontdek via “Rondje Floriade” het voormalige Floriade terrein in Venlo wat vrij toegankelijk is. Hier vond in 2012 de Wereldtentoonstelling plaats. Op deze locaties zijn nog diverse prachtige bloemperken en mooie bospaden te bezichtigen.

Wil je zelf jouw eigen route bepalen? Dit is geen enkel probleem! De E-chopper beschikt namelijk over een universele telefoonhouder vind je de weg gemakkelijk terug naar je startlocatie met behulp van Google Maps.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

Een stoere E-chopper kopen? 

Heb je al een keer op onze tweewielers gereden of heb je ze al vaker rond zien rijden en heb je interesse in zo’n stoere “low-rider”? Bij ons is het mogelijk om zowel particulier als zakelijk een E-chopper te kopen. De voortuigen hebben een maximale actieradius van 70 km en een topsnelheid van 25 km/u.

E-chopperhuren.nl

Onderdeel van Maashof Outdoor B.V.

Maashoflaan 1
5927 PV, Venlo-Boekend

T: 0031(0)77 396 79 44
E: info@e-chopperhuren.nl