E-CHOPPER rijden !

Het zonnetje schijnt, de lucht is prachtig blauw.  Dan is op een E-chopper rijden en genieten van het prachtige landschap in de omgeving het ideale uitje met vrienden.

Op onze elektrisch aangedreven (en dus geruisloze) E-choppers val je gegarandeerd op in het verkeer. Laat je haren lekker wapperen door de wind en luister naar je favoriete muziek tijdens je ritje op de stoere E-chopper. Doordat er een universele telefoonhouder gemonteerd zit op de E-chopper kun je jouw telefoon daar makkelijk inzetten.

Bijkomend voordeel is dat de E-chopper niet alleen comfortabel en stil is, de “low-rider” is ook nog eens milieuvriendelijk.

Maximale snelheid

Actieradius

E-chopper rijden door Limburg

GEniet van de vrijheid

E-chopperhuren heeft een unieke samenwerking met diverse locatie zoals in Venlo en Panningen om op een E-chopper te rijden. Vanuit deze locaties maak je kennis met de omgeving, bezienswaardigheden, kronkelende paadjes en leuke dorpskernen rondom deze verhuurpunten. Doordat je bij deze locatie een voorgeselecteerde route meekrijgt, kom je langs alle highlights van de regio!

Onderweg zin in een hapje of een drankje? Bezoek dan één van de vele horecagelegenheden die in verschillende dorpjes en steden rondom jouw verhuurlocaties te vinden zijn.

Diverse locaties bieden ook toffe arrangementen aan die je kunt beleven met je hele familie of vriendengroep. Zo kun je bijvoorbeeld een E-chopper tour met overnachting doen in Venray of in Valkenswaard een E-chopper huren in combinatie met een kanotocht.

E-chopper huren Limburg
E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

E-chopper voor jezelf kopen?

Wij bieden garantie op scherpe prijzen!

Heb je al vaker een E-chopper langs zien rijden en wil je zelf dit stoere voertuig in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via dit platform is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een E-chopper te kopen. De voertuigen hebben een topsnelheid van 25 km/u en een maximale actieradius van 60 km en wordt geleverd met RDW-keuring en met een blauw kenteken.