Venlo

mAASHOF

 

mAASHOFLAAN 1 – 5927 PV vENLO

E-chopper huren bij Maashof?

Vanaf startlocatie Venlo begin je de tour vanuit Maashof. Dit prachtige hotel gelegen aan de rand van Venlo is een plaatje om te zien. Van slapen tot vergaderen en dineren tot een feest organiseren, bij Maashof is het allemaal mogelijk.

Als je een E-chopper huurt bij Maashof is het een echte aanrader om gebruik te maken van één van onze geselecteerde routes zodat je dé perfecte toer hebt rondom Venlo.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor losse verhuur te kiezen en vervolgens dan zelf te bepalen hoe lang je wilt toeren. Maar hoe dan ook, het GPS-systeem brengt je altijd weer terug naar Maashof!

 

Wat kost een E-chopper tour?

Wil je een E-chopper huren bij Maashof? Een E-chopper tocht van 3 uur kost € 29,50 per persoon (individueel en in groepsverband). Het is ook mogelijk om een E-chopper één dag te huren bij Maashof. Je hebt dan de mogelijkheid om maximaal 55 km te rijden verspreid over de hele dag. De prijs hiervoor is € 45,- per persoon. De minimale afname zijn 2 E-choppers. Reserveren kan via info@e-chopperhuren.nl

Arrangementen

Beleef bij Maashof het ideale uitstapje door middel van één van de arrangementen die ze aanbieden. Combineer bijvoorbeeld een stoere E-chopper tour met een rondleiding door de Hertog Jan brouwerij in Arcen. Als de rondleiding klaar is en je erachter bent gekomen hoe dit heerlijke bier gebrouwen wordt, toer je terug naar Maashof om daar de dag af te sluiten met een verrukkelijke BBQ. 

En zo zijn er nog meer leuke arrangementen geschikt voor het hele gezin.

Contact opnemen met E-chopperhuren.nl

Milieuvriendelijk

Geruisloos

Avontuurlijk

E-chopperhuren.nl

Onderdeel van Maashof Outdoor B.V.

Maashoflaan 1
5927 PV, Venlo-Boekend

T: 0031(0)77 396 79 44
E: info@e-chopperhuren.nl