Wat is een E-chopper?

Dit is een E-chopper!
 

Een chopper associeer je natuurlijk al snel met een stoere Harley Davidson motor. En hoewel de E-chopper gebaseerd is op het uiterlijk van deze  populaire Amerikaanse motorfiets is het toch een heel ander voertuig.

Een E-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets voor 1 persoon. Het chassis is gebouwd in de stijl van een traditionele chopper, en dat geeft de ‘low rider’ een heel stoer uiterlijk. Zo stoer is het echter niet, want het grootste verschil met de traditionele chopper is de topsnelheid. Met de moderne variant halen we een topsnelheid van slechts 25 kilometer per uur. De E-chopper is geheel ruisloos en heeft een maximale actieradius van 55 kilometer.

 

Dit zit er allemaal op een E-chopper

Bij e-chopperhuren.nl vind je alleen door de RDW gecertificeerde voertuigen met het nodige comfort. Zo zorgt de geveerde voorvork voor het nodige rijcomfort, en heb je met de universele telefoonhouder (inclusief inprik voor een USB lader) meteen een GPS systeem en je favoriete muziek mee tijdens een rondje toeren. Onze E-choppers zijn eveneens voorzien van cruise control, ideaal bij het rijden van lange afstanden. Vanzelfsprekend zijn alle voertuigen voorzien van de nodige veiligheidsaspecten, waaronder spiegels, sterke schijfremmen, verlichting, knipperlichten en stuur- en accusloten.

In de voertuigen zit een 20Ah Long life lithium ion batterij die je verzekerd van veel veilige kilometers. Benieuwd naar wat gedetailleerde informatie? Hier vind je de specificaties van een E-chopper. 

Wil je ook een E-chopper kopen? Wat kost die?

Enthousiast geraakt van deze super coole tweewielers en interesse om hier zelf dagelijks de blits mee te maken? E-chopperhuren.nl is een van de weinige officiële Europese resellers van door de RDW goedgekeurde E-choppers. Je weet dus zeker dat je een product van topkwaliteit koopt. De prijs voor een E-chopper bedraagt   
€ 2.295,- inclusief BTW. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie en de mogelijkheden.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren