WAT IS EEN E-CHOPPER?

Een E-chopper is een elektrische “low-rider” voor een persoon waarmee je in het verkeer echt opvalt. De E-chopper is gebaseerd op het uiterlijk van een Amerikaanse motorfiets.

De stoere E-chopper is makkelijk bestuurbaar, heeft een maximumsnelheid van 25 km/u en heeft een actieradius van ruim 60 km. Het ideale van dit voertuig is dat hij geruisloos is en ook nog eens cruisecontrol bevat. 

Dit is een e-chopper

gaaf ding hé 🙂

Een chopper associeer je natuurlijk al snel met een stoere Harley Davidson motor. En hoewel de E-chopper gebaseerd is op het uiterlijk van deze  populaire Amerikaanse motorfiets is het toch een heel ander voertuig.

Een E-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets voor 1 persoon. Het chassis is gebouwd in de stijl van een traditionele chopper, en dat geeft de ‘low rider’ een heel stoer uiterlijk. Zo stoer is het echter niet, want het grootste verschil met de traditionele chopper is de topsnelheid. Met de moderne variant halen we een topsnelheid van slechts 25 kilometer per uur. De E-chopper is geheel ruisloos en heeft een maximale actieradius van 55 kilometer.

E-chopper huren Limburg

Dit zit allemaal op een e-chopper

Bij e-chopperhuren.nl vind je alleen door de RDW gecertificeerde voertuigen met het nodige comfort. Zo zorgt de geveerde voorvork voor het nodige rijcomfort, en heb je met de universele telefoonhouder (inclusief inprik voor een USB lader) meteen een GPS systeem en je favoriete muziek mee tijdens een rondje toeren. Onze E-choppers zijn eveneens voorzien van cruise control, ideaal bij het rijden van lange afstanden. Vanzelfsprekend zijn alle voertuigen voorzien van de nodige veiligheidsaspecten, waaronder spiegels, sterke schijfremmen, verlichting, knipperlichten en stuur- en accusloten.

In de voertuigen zit een 20Ah Long life lithium ion batterij die je verzekerd van veel veilige kilometers. Benieuwd naar wat gedetailleerde informatie? Hier vind je de specificaties van een E-chopper.

E-chopper rijden
E-chopper rijden Limburg
E-chopper tour
E-chopper huren

E-chopper voor jezelf kopen?

Wij bieden garantie op scherpe prijzen!

Heb je al vaker een E-chopper langs zien rijden en wil je zelf dit stoere voertuig in bezit hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via dit platform is het namelijk mogelijk om zowel particulier als zakelijk een E-chopper te kopen. De voertuigen hebben een topsnelheid van 25 km/u en een maximale actieradius van 70 km en wordt geleverd met RDW-keuring en met een blauw kenteken.