e-chopper tour, lunch & paintball

arrangement

in valkenswaard 

bij rofra 

MOLENSTRAAT 203A
5554 TS VALKENSWAARD
info@rofra.nl
040-2047848

e-chopper tour, lunch & paintball

top combinatie tussen actie & relax 

 

Met een groep mannen op pad? Dan is dit hét arrangement voor jullie! Een top combinatie van touren op een e-chopper, lekker lunchen en als afsluiter even lekker knallen tijdens een stoer potje paintball!

Jullie starten de dag bij ’t Boothuys van Rofra te Valkenswaard. Bij aankomst staan de e-choppers hier al voor jullie klaar. Na een korte instructie starten jullie met de tour. Ongeveer twee uurtjes later zit de tour erop en mag iedereen deelnemen op het uitnodigende terras voor een heerlijke lunch. De lunch staat in een buffetvorm voor jullie klaar en bestaat uit verschillende soorten harde broodjes, kaas- en vleeswaren, zoet- en hartig beleg, salades voor op brood, een kroket en koffie, thee, melk en jus d’orange.

Na de lunch brengt onze buschauffeur jullie naar het Outdoorterrein van Rofra. Hier krijgen jullie een duidelijke instructie en de benodigde uitrusting. Zijn jullie er klaar voor? 90 minuten onbeperkt paintballen maar, succes gegarandeerd! Na het paintballen worden jullie teruggebracht naar ’t Boothuys. 
Voor paintball geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. 

 

Prijs per persoon

€ 77,50

Duur arrangement

5 uurtjes

Hoeveel personen

Vanaf 10 personen te reserveren 

te reserveren op

Maandag t/m zondag 

ervaringsdeskundingen 

praten over onze locatie valkenswaard

“De eerste bochten waren spannend maar als je het eenmaal onder de knie hebt kun je genieten van omgeving. Een dikke aanrader!”

Seriana van de Kruijs

“Het E-chopperen en daarna kanovaren was een leuke combi in een mooie omgeving. We hebben een topdag gehad!” 

Lieke